15 Kasım 2010 Pazartesi

MÜJDE...MÜJDE......MÜJDE:))))))))

HEPİNİZE SELAM SEVGİLİ ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SİZLERE BİR MÜJDEM VAR HATİM DUAMIZI BEN YAPILDI ZANNEDİP YAZDIĞIM DA  MEĞER YAPILAMAMIŞ HOCAMLA DÜN GÖRÜŞTÜĞÜM ZAMAN HACCA GİDECEĞİNİ MEKKEDE ARAFATTA VAKFE ESNASINDA YAPMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİP İZİN TALEP ETTİ BEN TABİKİ HAVALARA UÇTUM SEVİNÇTEN VE SİZLER ADINA "TABİ HOCAM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EMİNİM OKUYAN ARKADAŞLARIM DA ÇOK SEVİNECEKLERDİR" DEDİM VEEEE İŞTE BİRAZ  SONRA ARAFATTA BİZİM HATİM DUAMIZ DA YAPILACAK İNŞAALLAH VE ORADAKİ BİR ÇOK HACI ADAYI SİZLER VE BENİM İÇİN YAPILAN BU DUAYA AMİİİİN DİYECEKLER NE MUTLU DEĞİLMİ? BENDE HEMEN SİZLERE MÜJDELEMEK İSTEDİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLAR SİZDE EĞER DİLERSENİZ ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA AKŞAM EZANI YAKLAŞINCAYA KADAR ARAFATTAKİ HACILARLA BİRLİKTE DUA EDİN RABBİM KABUL BUYURSUN BU ACİZ KARDEŞİNİZİ DE UNUTMAYIN EMİ?:D

7 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce ALLAH'a sonsuz şükürler olsun. Gireceğimiz Kurban Bayramımız bereketiyle, bolluğu ile gelsin. Tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Kesdiğimiz tüm kurbanlar, etdiğimiz tüm dualar kabul olsun, hayallerimizin gerçek, sevdiklerimizin hep bizimle olması dileğiyle, tüm okuyucularımın, arkadaşlarımın, dostlarımın Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik eder sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.

edaca dedi ki...

bune buyuk guzellık ve seref Allah kabul eylsesın ınsaallah

CAHİDE dedi ki...

Allah razı olsun ablacım.Böyle bir hayra vesile olmak ne güzel...

bng dedi ki...

Allah razı olsun senden ve bu Hatim'e katılan tüm arkadaşlardan Aynur ablacığım. Allah kabul etsin hepimizin dualarını İnşaallah. Ne mutlu ki, bize nefes veren alemlerin Rabbine bir nefesle dualarımızı yollama fırsatı bulduk o nurlu topraklara. İyilik ve sağlıklı günler.

dogada.blogspot.ru dedi ki...

canım buraya bakmak aklıma gelmemişti bende bu ay hatim okunmayacak herhalde diye düşünmüştüm iyiki bakmışım çok sevindim RABBİM hepimizi bağışlasın yüce katında ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin 6 cüzümüde aldım sevgiler canım

yurdagül dedi ki...

bu habere inanılmaz mutlu oldum ALLAH senden ve arkadaşından razı olsun benim haberim yoktu tam o saat dua ederdim ama oruçluydum bayrama 10 gün kala niyetlendim RABbim kabul etsin bütünnn ölmüşlerimizin ruhuna gitsin benim anacığım babacığım rahmetli oldular azcık onlara faydam dokunuyosa ne mutlu bana.

Bayram Kombesi dedi ki...

Caniimmm cok ozur dilerim bu aralar o kadar yogunum ki ne kendi blogumla ilgilenebiliyorum ne de sizleri ziyarete gelebiliyorum. Okunmaz mi hic cuz okundu bile ama haber vermeyi atlamisim. Hakkini helel et ne olur.

 
BLOG designed by