3 Kasım 2010 Çarşamba

LÜTFEN DİKKAT

SELAM 
TÜM MİSAFİRLERİME HAYIRLI GÜNLER DİLERİM
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU AYKİ HATİM CÜZLERİNİZİ LÜTFEN "KASIM AYININ 10." GÜNÜNDEN ÖNCE BİTİRİP HABER VERİN BEKLİYORUM 
ALLAH'A EMANET OLUN

14 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

cuzleri okuyunca haber mi veriyorduk, ben atlamisim orayi. Benim cuz tamamdir, ayrica her ay katilmak istiyorum Allah nasip ederse. kasim ayi icin ilk cuzu alabilirim mesela. Blogda yayinliyacaksin her cuz dagilimini degil mi.

yurdagül dedi ki...

canım beni hergün girip bakıyorum bloguna benimki az kaldı biter bitmez haber ederim bu kadar geç kalmazdım benim üye olduğum forumdanda almıştım hatim onu bitirmeden yeni cüzlerime başlayamadım önümüzdeki ay daha erken okuyum bitiririm.

NİL-GÜL dedi ki...

Canım, kardeşimde bende cüzleri okuduk.Mevla kabul eder inşallah.Ben mümkünse bu sefer 3 cüz almak istiyorum.Biri kardeşime diğeri komşuma .Bu hayırlı işe bizleri dahil ettiğin için tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun.Sevgiyle kal

Siyah elma dedi ki...

Nasip olursa bundan sonraki hatimler için ben de cüz almak istiyorum.
Teşk.
Sevgiler.

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Sevgili Aynur,
17. ve 26. cüzü Allah'ın izni ile okudum.
Rabbim kabul etsin.

dogada.blogspot.ru dedi ki...

Aynur hanımcım ben 5 ve 6 cüzlerimi okudum RABBİM bütün okunan Kuranı kerimleri kabul etsin

yurdagül dedi ki...

aynur arkadaşım bende aldığım 3.4.cüzlerimi okudum ALLAH kabul etsin böyle güzel bişeye vesile olduğun için ALLAH razı olsun senden bütün ölmüşlerimizin ruhuna gitsin.
tekrar başlatacağın hatimdende bana ayır.sevgilerimi bırakıyorum ALLAH a emanet ol.

yurdagül dedi ki...

aynurcum okunmayan cüzleri heber alamazsan blogcu arkadaşlardan bana yine verebilirsin.

yurdagül dedi ki...

canım benim sanada hayırlı cumalar her günün cuma tadında berketinde gecsin inşlh 15 cüzü aldım okurum 1,2 gün içinde haber ederim hemen sevgilerimi bırakıyorum.

Adsız dedi ki...

mrb canım eger kabul edersen bende katılmak isterim.bundan sonrakilere.hem banada heray düzenli verirsen cok sevinirim.sevgiyle muhabbetle kal....

Elmas Kalkanlı dedi ki...

Ne iyi etmişsiniz de böyle güzel bir blog kurmuşsunuz. Şimdi okuyabilsem inanın ben de çok isterdim katılmayı. Bugüne kadar okul-iş derken hep atladık Kur-an'ı Kerim öğrenmeyi. Ama artık bitti. İçimde o kadar büyük bir mutluluk ve azim var ki anlatamam size. Geçen hafta diyanetin camilerde açmış olduğu Kuran Kursuna yazıldım. 1 hafta da bayağı yol katettim. Çok mutluyum, huzurluyum, öğrendiğim her bir harf bana öyle bir huzur veriyor ki anlatamam. :)

yurdagül dedi ki...

sevgili antep gelini arkadaşım ALLAH zihin acıklığı versin ne güzel içindeki bu azim daimi olsun inşlh mevlam razı kullarından eylesin.

aynur hanımcım bana verdiğin 15.cüzü okudum ALLAH kabul etsin tekrar hatim başlattığında banada cüz ayırmayı unutma sevgiyle sağlıcakla kal.

Urfa Tutkunu dedi ki...

Aynur Ablam haber vermekte geciktim kusura bakma. 12. cüz bugün bitiyor inş. Bilgin olsun.

yemekbiraşk dedi ki...

aynurcum benim içim yinede rahat etmedi o kadar kişinin vebalini almaya imamhatipli bir arkadaşım benim yerime okudu 29 ve 11 tamam umarım bi aksama olmamıştır...
cüz dağılımına beni katmayı unutma :)
sevgiler canım
allah kabul eder inşallah....

 
BLOG designed by